Ara

27 Mart 2013 Çarşamba

Kargom Geldi

Merhabalarr
Geçen hafta telefon kaplarım geldi , yoğunluktan fırsat bulup paylaşamamıştım. İnternetten verilen siparişleri çok seviyorum. Sanki hediye gelmiş gibi seviniyorum. Heyecan ve nasıl çıkıcak merakıyla paketi saniyesine parçalamak :)



Özellikle leoparlı olana bayıldım hem kullanışlı hem şık;)
Görüşmek üzere, sevgiler...

25 Mart 2013 Pazartesi

Kuzen Doğum Günü Hazırlıkları

Sizi unuttum sandıysanız yanıldınız güzellerr:) Hayır aslında buralardaydım ama çok yoğun bir hafta geçirdim , geçirdik daha doğrusu ailecek. Herşey küçük kuzenimin doğum günü için :) Size bahsetmiştim biraz dikileceklerden. Çok yoğunduk annem mutfakta pastayı yaparken bizde kardeşimle cicilerimizi tamamladık. Önce pastayla başlamak istiyorum buyrun:)







Ama ben bayıldım bu pastaya annem ellerine sağlık.

Şimdi de benim diktiklerime gelelim, en güzel yanı da bittikten sonra onları böyle fotoğraflamak ;)



Daha önce bahsettiğim balık elbiseden bir kare tül ve çelik streç kumaş kullandım.




Bu modeli bir sitede gördüm kalıbını çıkardım ve işte karşınızda benim diktiğimmm:)






Aksesuarlı ve aksesuarsız halleri. Ben resimdeki gibi heryerine kullanmadım isteğe göre değişebilir. Bu arada diktiklerim facebook sayfamda yani , Fistanbol Butik' te satışta. Bir mesaj veya bir mail bana ulaşmanız için yeterlii;)

Evett son olarak altına diktiğim dolabın olmazsa olmazı kırmızı kalem eteğim,




Bu arada yorumlarınız beni çok mutlu ediyor.
Şimdilik bu kadar yine yeniden görüşmek ümidiyle , sevgiyle kalın <3

8 Mart 2013 Cuma

%50 İndirim Watsons

Kadınlar gününüz mutlu, indiriminiz bol olsun kızlarrr. Fondöten kullanmıyorum uzun zamandır almaya bahane arıyordum ki indirim mesajı geldi. Koştura koştura gittim duyanlar herşeyi bitircek diye neyse ki aldım. Bir de rimelimi aldım. Hiç denememiştim daha önce bunları, tavsiye üzerine aldım bakalım göreceğiz:)
Koşun 8-9-10 tarihleriinde geçerli:)
Görüşmek üzere...

6 Mart 2013 Çarşamba

Ne Aldım , Ne Dikiyorum?

Yazılacaklar , dikilecekler , fotoğraflanacaklar nasıl birikmiş ki sormayın. Blog yazmak da gerçekten vakit istiyor. Bu aralar model bulup, karalıyorum minik kuzenimin ilk doğum günü geldii. Koskoca bir sene geçmiş. O güne hazırlıklar startını verdi yani.:)
Haftasonu teyzeme kalmaya gittim, azıcık kafa dağıttım. Elime iş almadan oturmak güzeldi :) Sonra bi anda anlamadan kendimi kumaşçı da buldum. Elbiselik, eteklik dedim iyi olur dedim. Ama kendimi tuttum sadece beş parça aldım.


Sıraya girdilerr, bakalım hayırlısı :)

Ve sonra ne oldu bir takıcı gördüm, ondan sonrasını hatırlamıyorum:p Anneme gardımı aldım , hepsini alıcamm edasıyla sepetimi doldurdum. Göz kaş işaretleriyle bence bu kadarını bile iyi almışım kendimi tebrikliyorum.:) İşte benim bugünden yanıma kar kalanlar...




Sıra geldi bunları konbinlemeye, heyecanlıyım. Şuan bitmek üzere olan bi elbise var sonra bunlara geçicem, kafamda modeller birbirine geçti. Sağlıklı düşünemiyorum:)

Bu da diktiğim diğer kürklü yelek ve onun takımı tacımız.





Makinem beni bekler daha fazla tutmıyım sizi dikişseverlerim, yaptığım cup cakelerle veda ediyorum bu posta:)







Değerli yorumlarınızı bekliyorum, sevgiyle kalın...

4 Mart 2013 Pazartesi

Çekiliş Talihlisi


Evettt güzellerim çekiliş sonuçlandı. Hepinize güzel yorumlarınız, katılımlarınız için ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum. Sayın Gamze Durmuşcan Çulhaoğlu lütfen adres bilgilerini ve telefon numaranı  fistanbol@gmail.com 'a mail olarak yada Ayakkabıcı Kız 'dan mesaj olarak ilet. :) İyi günlerde kullanmanı dilerim. Beni takip ettiğiniz için teşekkür ederim , yeni sezon ürünlerimizle bir yeni çekiliş daha olacak.
Sevgiyle kalın:)