Ara

19 Ekim 2012 Cuma

Rengarengarenk Eteğim

Geçenlerde bebek bekleyen tatlı mı tatlı anneliğin çok yakışacağı bir arkadaşımın doğum gününe çağırıldım.Tabi öyle bir yeteneğe sahibiz ki davet edilirken bile kafamızda dolaptakileri analiz edebiliriz.Benim kendime kolaylık sağlıyacak bir hatırlama formülüm var. Kırmızı, sarı, yeşil, mavi vs... renkleri düşünüp güyya karar verme aşamasını atlamak.Lakin her zaman dolabın önünde giyecek kıyafetim yokkkk diye hüzünlenirken buluyorum kendimi...
Düşündüm düşündüm tabi aynı zamanda gezdim. Biz kızların en klişe ama her zaman sorduğu 'ne giycem' sorusuna yanıt ararken gökkuşağı renklerindeki şifon kumaşım aklıma geldi.Kalıbım da hazırdı önceden de aynı model kestiğim etek modelinden önü kısa arkası uzun yapmaya karar verdim.Vee tabi kendimi balkonda buldum başladım bi hırsla ertesi güne yetişmesi gerekiyodu çünkü.Neyse kemerini fermuarını taktım, içinede siyah tülbent kumaştan astar yaptım.Ovarlok gereken yerlere kırmızı kurdelayla temizledim, ütüledim. Yaklaşık 2 saatte bitirdim.
 Veee ertesi güne hazırdım.Bende mutlusu olur mu sonra rahatt bir uyku çektim:) Eteğimi sarı metal düğmeli kırmızı gömlek ve yine gold bilekliğimle konbinledim ve kırmızı pabuçlarımla. Ah istediğim mankeni bi alabilsem öyle daha güzel fotolar yakalayabilirim.Ama şimdilik bunlarla idare ediverin gari.
Sevgiler...





4 yorum:

  1. Asuman albayrak28 Ekim 2012 13:41

    Harika olmuş tatlim ellerine sağlik;))

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık gerçekten güzel olmuş:) renkli mi renkli cici bir blog keyif aldım gezerken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum, güzel düşüncelerin için çook teşekkür ederim :)

      Sil

Tık tık pıt