Ara

1 Şubat 2013 Cuma

Ne Aldım+ Ne Diktim + Ne Dikiyorumm

Çok kısa bir tatil yaptım geldim. Kafa dağıtma operasyonu başarıyla tamamlandı. Yağmur vardı hep lakin biz kardeşcağızımla sarındık sarmalandık attık kendimizi dışarı.Deniz, yağmur eşliğinde bir yürüyüş üstüne mola ee tabi birde çay e bide baktık ki internet çekiyo, hızlı da tabi. Mıhlandık kaldık orda. Yavaş çeken internet=mantının haşlanmasını beklemek bence. İkisinde de büyük eziyet.



Buda armutludan bir kare...
Neyse gelelim uzun zamandır paylaşmak istediğim diktiğim mantomun resmine.

 

Yeşil mantomu çok severek giyiyorum özellikle kalıbını çok sevdim normalde burda kalıplarında mutlaka prova çıkardı ama bunda cuk olduu :)



Halen eminönünden alıcağım mankeni nasıl taşıyacağımı düşündüğüm için güzel fotolar yakalayamıyorum sizler için. Bunla şimdilik idare ediceksiniz sevgili dikiş severler :)


Buda mantom için aldığım çantam kendileri de yine sırf rengi için seçilenlerden...


Bunlarda Bambi den indirimden aldığım botlarım çizme olan 40 yeşil olan da sadece 60 tl kızlarr...



Şimdi de kalan manto kumaşlarından ve deri parçalarından yelek dikiyorum şimdilik çok güzel gidiyo bakalım bitirdiğimde hemen paylaşıcamm. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler...

10 yorum:

  1. Montu çok beğendim çok şık olmuş acaba burdanın hangi sayısının modeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :) bazı kalıplarımı kursta çıkarıyorum şuan elimde yok ama yanlış hatırlamıyosam 2006 nın aralık ayıydı.

      Sil
  2. Manto ayni hqzir gibi kiz. Bayildim ellerine saglik

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş güle güle kullanın. Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık..çokhoşolmuş manto hangi sayıdakı kalıpacabaa:)bende dikem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Sanırım 2006 nın aralık ayı olması lazım.Kursumuzda şuan tatil olduğu için bakamıyorum burdaya ama buraya ekleyeceğim hangi sayı olduğunu :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş..Ellerinize sağlık .Bu arada yemekle aranız iyiyse bana da beklerim:)İstanbulda farklı mekan ve lezzet önerileri paylaşıyorum.çBloğunuzu takipteyim..http://istkazanbenkepce.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki önce yemek sonra iş bende şimdi geliyorumm sizin bloğa :)

      Sil

Tık tık pıt